Передпокої

Корпусні меблі для вітальні — вигідне і практичне рішення Меблі — ключова складова в інтер’єрі будь-якого приміщення, в тому числі і в вітальні. До її вибору необхідно підходити дуже відповідально. Від якості, функціональності, місткості і зовнішнього вигляду гарнітура безпосередньо залежать зручність і затишок гостьової кімнати. Одним з найбільш практичних рішень для цього приміщення є корпусні меблі, виконані досвідченими професіоналами.

Меблева студія «Дизайн», що має великий досвід роботи, надає широкий асортимент продукції. Всі вироби, пропоновані цим виробником, створюються з високоякісних матеріалів. Останні в обов’язковому порядку проходять кілька перевірок на міцність, безпеку і стійкість до різних негативних чинників. Будь-який предмет супроводжується гарантією. Крім того, виробник намагається максимально враховувати вимоги та побажання клієнтів, застосовуючи індивідуальний підхід до кожного замовника. Передпокої — простір, призначений виключно для відпочинку сім’ї та зустрічі з рідними і друзями. Перші приміщення подібного рівня з’явилися в будинках французів приблизно в шістнадцятому столітті. Тут не було диванів, пуфів або крісел. Власники відпочивали, прогулюючись по кімнаті. Основними предметами інтер’єру були великі комоди і оригінальні ларі. Стіни в приміщеннях декорували гобеленами і колекціями зброї.
Сучасну вітальню неможливо уявити без корпусних меблів. Це можуть бути всі ті ж комоди, а також багатофункціональні стінки, тумбочки, серванти, книжкові полиці, стелажі і вітрини.Більшість власників вибирає для оснащення гостьовий великі меблеві комплекси, розташовані уздовж однієї із стін кімнати. Основна перевага такого гарнітура — місткість. Тут можна зберігати книги, домашній текстиль, компакт-диски, одяг. За скляними вітринами розміщуються сувеніри, святковий посуд, фотографії. Тут же можна організувати невеликий бар, приховавши його прозорими або глухими дверцятами. Часто в стінці присутня ніша для телевізора і містка шафа-купе.Корпусні меблі для вітальні виробляється із сучасних матеріалів. Це якісне ламіноване ДСП, скло, дзеркала та інше. Завдяки ПВХ-плівкам вироби набувають блиску, матовісті і будь-яке колірне рішення. Використаний може бути і однорідний відтінок, і різноманітні малюнки, починаючи від фантазійних візерунків і закінчуючи картинами, пейзажами і фотографіями.