Cтоли

Столи на замовлення за індивідуальними розмірами

Ваш стіл став непридатним, і тепер вам необхідно придбати новий? Але ви не хочете витрачати кошти на банальний стіл, який є мало не у кожного? А купувати оригінальний італійський стіл вам не по кишені, в такому випадку, у нас є ідеальний варіант для вас — виготовлення столу на замовлення. Ми створюємо не тільки столи, а й офісні меблі під ключ.

Чим же вигідно виготовлення столів під замовлення?

Меблі, виконана на замовлення, перш за все, відрізняється своєю оригінальністю, так як при її створенні враховуються всі побажання замовника. Інше, важлива перевага полягає в тому, що такий стіл за своїми розмірами ідеально впишеться в призначене для нього місце, що позбавить вас від проблем з порожнім простором. А завдяки тому, що розробляються столи професійними дизайнерами, то у функціональному плані він буде спроектована ідеально, знову ж таки, з урахуванням всіх ваших уподобань в цьому плані. Також не буде проблем і з досягненням гармонії між інтер’єром кімнати і столом, що допоможе уникнути спроби поєднання несумісних стилів в інтер’єрі. При цьому, при виготовленні комп’ютерного столу будуть передбачатися місця індивідуально для кожного пристрою або гаджета.

Меблева студія»Дизайн» з відповідальністю підходить до створення кожного столу. З наших рук ви отримаєте оригінальну модель столу будь-якого призначення, створену спеціально для вас. Наші дизайнери-конструктори допоможуть визначитися з моделлю майбутнього столу, а також поінформують про моделях, які, з точки зору функціональності, підійдуть вам найбільше.

Завдяки каталогам, в яких представлені столи, які були спроектовані і виготовлені нами раніше, ви зможете побачити, роботу якого рівня ми виконуємо. Якщо клієнти пропонують конкретний приклад, то ми готові виконувати замовлення за ескізами або ж фотографіями. Для клієнтів, які замовляють офісні меблі, ми робимо знижки.

Матеріали, з яких виготовляється меблі, мають високу міцність, а також невисокими цінами.

Вартість столів під замовлення ?

Найчастіше ціна столу залежить від його габаритів, виробника сировини, а також від кількості декоративних алюмінієвих елементів. Кількість висувних складових столу також може вплинути на вартість. Залежно від того, на яку суму ви розраховуєте, вам будуть запропоновані варіанти виготовлення, як недорогих столів, так і розробка дорогих проектів. Не залежно від того, який варіант ви виберете, на якість матеріалів і виготовлення столу це ніяк не вплине. Ми надаємо гарантію на всю виготовлену нами меблі, а також пропонуємо гарантійний та післягарантійний сервіс для всіх без винятку клієнтів.