Шафи-купе

Шафи-купе на замовлення користуються все більшою і більшою популярністю. Вони доречні не тільки в маленькій квартирі, але і в елітному котеджі. Можна сміливо сказати, що шафи-купе це найдемократичніший і практичний вид меблів, що дозволяє легко зробити перепланування квартири. Крім усього перерахованого вище, шафи-купе є важливим елементом дизайну вашої оселі. Важко переоцінити зручність і практичність шаф-купе. Вони мають цілу низку переваг перед звичайною корпусними меблями. По-перше, шафа купе, як було згадано вище, економлять простір. Після того, як ви перетворите ніші, подлестничное простір, кути та інше простір, який в шафи з полками, ящиками і вішалками, то із задоволенням резюмує, що у вас стало набагато більше місця. По-друге, шафи-купе універсальні, так як використовуються в будь-якому приміщенні. По-третє, шафи-купе мають індивідуальність, так як проектуються і виготовляються для конкретного замовника для конкретного приміщення. Кожна шафа-купе індивідуальний і неповторний. По-четверте, зручність користування. Шафи-купе укомплектовуються зручними висувними ящиками, поличками, вішалками, пластиковими кошиками, які дозволяють компактно розмістити не тільки великі речі, але і безліч дрібних предметів. По-п’яте, шафи-купе органічно вписуються в будь-який інтер’єр. Підібравши фурнітуру і колір, шафи-купе можна легко поєднувати з меблями будь-якого стилю.

У передпокої шафи-купе використовуються для зберігання одягу і взуття. При проектуванні шафи-купе для передпокою необхідно передбачити кілька полиць для зберігання всіляких корисних дрібниць і спеціальних висувних ящиків для взуття. З метою додаткової економії площі має сенс одну з дверей шафи-купе зробити дзеркальною. Для зручності користування треба розділити шафа-купе на дві секції. Одну використовують для зберігання одягу, якою користуються в даний час. В іншій зберігають одяг для інших сезонів.

У вітальні шафи-купе служать не тільки для зберігання одягу, а й для розміщення побутової техніки, посуду і всього того, що ви самі хочете розмістити. Крім цього, шафи-купе є найважливішим елементом інтер’єру. Як правило, в вітальні шафи-купе — це сукупність закритих шаф для зберігання одягу і відкритих секцій для розміщення музичного центру, ЖК-телевізора і інших електронних пристроїв, книг і дрібних предметів різного призначення. Як і в передпокої, В спальні шафи-купе — це ідеальне місце для зберігання постільної білизни. Зберігають в них і легкий одяг, і різні корисні в будинку дрібниці. Як правило, в спальні використовують шафи-купе закритого типу — без відкритих секцій. Двері шаф-купе — це суцільні дзеркала. Дуже важливо правильно розташувати точкові світильники для підсвічування дзеркальних дверей.

У дитячій шафи-купе — це поєднання відкритих і закритих секцій для зберігання речей, книг і іграшок. Дзеркала для обробки дверей не використовуються. Кольорову гаму дитячих шаф-купе намагаються урізноманітнити. Для підсвічування шаф-купе слід використовувати точкові світильники. Шафи-купе — це серйозна зброя в боротьбі за квадратні метри. Візьміть його на озброєння і результат, безсумнівно, вам сподобається.